Reál Alaszka nyereményjáték*

a nyereményjáték időtartama: 2019. november. 02. - november. 30.

SALIRIS RESORT Spa és Konferencia Hotel  festői szépségű természeti adottságaival, egyedülálló sódomb szomszédságában várja vendégeit. Egerszalók és környéke számtalan kirándulási lehetőséget nyújt, amiket a hotel wellness részlegén található gyógyvizes medencékben és exkluzív szaunáiban pihenhetnek ki.

Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt egyszerre legalább 2 db bármilyen Happy Day 1 literes terméket a Reál Alaszka  alábbi üzleteiben: *Hajdú-Bihar megye és Heves megye területén található összes Reál üzletben, illetve az alábbi egységekben: Zsadány Béke u. 83.;  Kunmadaras Kunhegyesi út 5/a; Jászberény Gyöngyösi u. 31.; Dunaújváros Dózsa Gy. u. 4/b.; Gödöllő Szabadság út 52. Vásárlást követően  töltsd fel adataidat, valamint a vásárlást igazoló blokk AP-kódját és vásárlás időpontját az alábbi, kódfeltöltés mezőkben.

Kódfeltöltés

Vásárlás dátuma

Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat , hogy információt kapjon arról, hogy a Rauch milyen módon kezeli a személyes adatokat Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot